Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών

Πολιτική Αποστολής

Τα προϊόντα που δημιουργούμε είναι χειροποίητα και η κατασκευή τους ξεκινάει αμέσως μετά την παραγγελία. Για τον λόγο αυτό τα προϊόντα κατασκευάζονται και αποστέλλονται εντός 7 ημερών από την λήψη της παραγγελίας.

Η παράδοση την παραγγελίας γίνεται εντός 4 ημερών από την αποστολή για παραγγελίες εντός Ελλάδος και εντός 15 ημερών από την αποστολή για παραγγελίες εκτός Ελλάδος.  

Για αποστολές εντός Ελλάδος η παράδοση γίνεται μέσω της εταιρίας Speedex Courier. Για αποστολές εκτός Ελλάδος η παράδοση γίνεται μέσω συμβατικού ταχυδρομίου με την διαδικασία του συστημένου. Ενημέρωση για το Truck and Trace Number γίνεται τηλεφωνικά κατόπιν αιτήματος του πελάτη.  

        

Πολιτική Επιστροφών

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος μπορείτε να επιστρέψετε δωρεάν οποιοδήποτε προϊόν και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 10 εργάσιμων ημερών, στην περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος της εταιρίας (η επιστροφή μπορεί να γίνει με έκδοση πιστωτικού).

Η επιστροφή εντός Ελλάδος γίνεται μέσω της εταιρίας Speedex Courier κατόπιν προηγούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρία μας. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής τα οποία όμως το επιστρέφονται εντός του πιστωτικού.       

Εάν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν για προσωπικούς σας λόγους, χωρίς να υπάρχει λάθος της εταιρίας μας, τότε τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να καλυφθούν από εσάς.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Kapelakia.gr
Καλισσίων 22 – Π. Πεντέλη, 15236

Αθήνα - Ελλάδα
Τηλ.: +30.210 61 09 777